Soppa365-tv:n kevään viimeisellä viikolla kokattiin nokkosista ja hauesta. Perjantaina vieraana oli vauhdikas Jyrki Sukula.

Maanantaina Antti teki lehtikaali-savukylkimunakkaan.

Tiistaina Ali näytti, miten hauesta saa täysin ruodottoman ja valmisti siitä haukifritterit.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Keskiviikkona kasviskokki Anu lähti nokkospuskiin. Katso vinkit, mistä nokkosta kannattaa poimia. Nokkosista Anu valmisti nokkospestoa ja nokkossipsejä. Anu kertoo videolla myös, miten nokkosten ryöppäysveden voi käyttää hyödyksi kauneudenhoidossa.

Torstaina Antin keittiössä valmistui jälkiruuaksi hedelmäpavlova.

Perjantaina Riikan vieraana keittiössä hääräsi Jyrki, joka valmisti broileripullat ja gnoccheja sekä porkkanaa ja mozzarellaa. Jälkiruuaksi tehtiin "pullabruschetta" eli köyhät ritarit mustikkajäätelöllä. Katso videolta Jyrkin mielipiteet italialaisten ja suomalaisten lasten makutottumusten eroista.

Soppa365-tv-ohjelma jää kesätauolle ja palaa ruutuun uusin jaksoin syksyllä 2016. Katso kevään aikana nähdyt jaksot täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla