Tällä viikolla Soppa365-tv:ssä vierailivat "pizzakuningas" Luca Platania ja Hauskojen kotivideoiden Sampo Marjomaa. Poimi koko viikon reseptit talteen!
Maanantaina Riikan vieraana oli "pizzakuningas", Pizzariumin omistaja ja Pizze-kirjan toinen kirjoittaja Luca Platania. Hän näytti, miten tehdään aito italialainen levypizza.
/soppa365.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/soppa365_kausi_1_jakso_31_riikkavaliahde_lucaplatania-2.jpg?itok=Xjp__ZRN)
Tiistaina Chrisse versioi klassikkoruokaa lihamureketta ja täytti sen raikkailla karpaloilla. Kurkista tv-jakson kuvausten kulisseihin!
Katso karpalotäytteisen lihamurekkeen ja uunikasvisten ohje täältä.
Keskiviikkona Alin vieraana keittiössä hääri Hauskojen kotivideoiden Sampo Marjomaa. Miehet tekivät yhdessä Sampon kehittelemän ghettosalaatin.
Ghettosalaatin reseptin löydät täältä.
Torstaina Antti uudisti retroherkkua silakkapihvejä kermajuustolla. Seuraksi hän valmisti pikkelikurkut.
Katso silakkapihvien ja pikkelikurkkujen resepti täältä.
Perjantaina Anu otti käsittelyyn kevään ykkösherkun, parsat. Anun näpeissä parsa valmistetaan vartissa kahdella tavalla ja lisäksi muutamassa minuutissa syntyy pikahollandaise. Videolla Anu näyttää, miten parsojen kannat saa näppärästi pois.
Katso parsojen ja pikahollandaisen resepti täältä.
Katso ohjelmien jaksot täältä!
Soppa365-ohjelma esitetään Nelosella joka arkipäivä noin klo 9 ja uusintana iltapäivisin sekä Livillä ja Jimillä viikonloppuisin aamupäivällä. Katso ohjelman esittely täältä.
- soppa365
- parsa
- pizza
- pikkelöinti
- salaatti
- lihamureke
- hollandaise
- soppa365-tv
- soppa365-ruokaohjelma
- lihamureke karpalotäytteellä
- uunikasvikset
- Luca Platania
- levypizza
- Sampo Marjomaa
- silakkapihvit
- pikkelikurkut
- jauhelihamureke
- parsaa kahdella tavalla
- pikahollandaise
- viikon ruokalista
- Pizzarium
- ghettosalaatti
- silakkapihvit kermajuustolla