
Viikolla 17 Soppa365-tv-ohjelmassa valmistauduttiin vappuun. Katso kaikki viikon reseptit täältä!
Maanantaina Riikka teki pellillisen brunssille sopivaa porkkanaröstiä.
Tiistaina Chrisse näytti, miten näppärästi munakasrulla syntyy isolle porukalle kahdella erilaisella lohitäytteellä.
Keskiviikkona Anun kasviskeittiössä syntyi piirakan ja salaatin yhdistelmä eli keväinen parsa-salaattipiirakka.
Katso Anun videolta kaksi tapaa poistaa parsan kova kanta.
Torstaina Ali valmisti vapun hauskimman ja rennoimman ruuan eli nachot chili con carnella.
Perjantaina Riikka ideoi vappubrunssille tuna melt -voileivät ja maissikoiran.
Täältä löydät Riikan vinkit maissikoiran kasvisversioon.
- soppa365
- parsa
- brunssi
- vappu
- corn dog
- piknik
- hot dog
- hodari
- soppa365-tv
- Chrisse Aaltio
- Anu Brask
- Ali Toppinen
- Riikka Väliahde
- soppa365-ruokaohjelma
- porkkanarösti
- porkkanarösti pellillä
- munakasrulla
- munakasrulla kahdella lohitäytteellä
- parsa-salaattipiirakka
- salaattipiirakka
- nachot chili con carnella
- nachot
- nacholautanen
- tuna melt
- tuna melt -voileivät
- maissikoira