Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Arjen nopeat
Pastat ja risotot
16:29 | 28.6.2019

Katkarapu-raparperipasta

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Anu Brask KUVA Sami Repo

Herkullinen ja helposti tehty pikkelöity raparperi viimeistelee maukkaan katkarapupastan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo

Katkarapu-raparperipasta

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

400
g
pastaa
2
l
vettä
2
tl
suolaa
2
valkosipulinkynttä
2
cm
tuoretta inkivääriä
2
rkl
oliiviöljyä
1
ps (180 g)
isoja katkarapuja
2
dl
parmesaania raastettuna
1
tl
suolaa
¼
tl
mustapippuria myllystä
1
ruukku
basilikaa
Pikapikkelöity raparperi
2
raparperinvartta
1
punasipuli
1
dl
valkoviinietikkaa
½
dl
kuumaa vettä
2
rkl
sokeria
½
tl
suolaa

Vaiheet

  1. Aloita pikkelöimälllä raparperi. Vuole raparperit pitkiksi suikaleiksi. Kuori ja viipaloi sipuli. Sekoita etikka, vesi, sokeri ja suola kulhossa. Lisää raparperit ja sipulit ja anna maustua 25 minuuttia.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  3. Kuori ja hienonna valkosipuli ja inkivääri. Kuullota niitä öljyssä pannussa 1–2 minuuttia. Lisää jäiset katkaravut ja paista kunnes ne sulavat.
  4. Valuta kypsä pasta ja kaada se pannuun. Lisää juustoraaste ja kuumenna kunnes juusto sulaa. Sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita raparperipikkeli pastaan tai tarjoa se ruuan lisukkeena. Viimeistele annokset basilikalla.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Katkarapu
raparperipasta
raparperi
Pastatehdas
30 minuuttia
kala
päivän katiska

Suosituimmat

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Mustapapupihvit ja lehtikaalisalaatti

Kinkkupitsakierteet

Ahvenfileet makuliemessä

Simppelit sienisalaattileivät

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini