
Herkullinen ja helposti tehty pikkelöity raparperi viimeistelee maukkaan katkarapupastan.
Katkarapu-raparperipasta
Ainekset
Työvaiheet
- Aloita pikkelöimälllä raparperi. Vuole raparperit pitkiksi suikaleiksi. Kuori ja viipaloi sipuli. Sekoita etikka, vesi, sokeri ja suola kulhossa. Lisää raparperit ja sipulit ja anna maustua 25 minuuttia.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
- Kuori ja hienonna valkosipuli ja inkivääri. Kuullota niitä öljyssä pannussa 1–2 minuuttia. Lisää jäiset katkaravut ja paista kunnes ne sulavat.
- Valuta kypsä pasta ja kaada se pannuun. Lisää juustoraaste ja kuumenna kunnes juusto sulaa. Sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita raparperipikkeli pastaan tai tarjoa se ruuan lisukkeena. Viimeistele annokset basilikalla.