klo 15:20 | 5.7.2019

Kirsikkatomaattipasta on rentoa kesäruokaa parhaimmillaan!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
45 minuuttia
Vaikeustaso
Helppo
Jälkimarinoitu kirsikkatomaattipasta
Ainekset
1
kg
eri värisiä kirsikkatomaatteja (tai miniluumutomaatteja)
MARINADI
4
valkosipulinkynttä
1
mieto chili
1/2 ruukkua
lehtipersiljaa
1/2 ruukkua
basilikaa
2
rkl
sitruunamehua
2
rkl
limettimehua
1 1/2
dl
oliiviöljyä
2
tl
suolaa
1
tl
sokeria
1
tl
rouhittua mustapippuria
LISÄKSI
400
g
spagettia
200
g
fetaa
Työvaiheet
- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Puolita kirsikkatomaatit leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda uunissa 15 minuuttia.
- Valmista sillä aikaa marinadi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet, poista chilistä siemenet ja hienonna palko. Hienonna yrtit. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kääntele marinadi kuumiin tomaatteihin.
- Keitä spagetti kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kääntele heti tomaattien joukkoon .
- Murenna annosten päälle fetaa .
Erinomaisen maukas resepti. Feta vasta lautaselle lisättynä tuo tavallaan raikkautta annokseen