22:51 | 15.12.2019
Porkkanakakakku appelsiinimoussella
Tämä porkkanakakku on upean juhlava, sillä se on aatelisoitu taivaallisen herkullisella appelsiini-vaniljamoussella ja kanelikinuskivalumilla. Päällä on vielä kerros ihanaa, perinteistä porkkanakakun kuorrutetta!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12
1,5 h + jäähdytys 3,5 h
Vaikea
Porkkanakakakku appelsiinimoussella
Ainesosat
Pohja
4
klp
porkkanoita
4
klp
kananmunia
2,5
dl
ruokokidesokeria
2,5
dl
vehnäjauhoja
1
dl
mantelijauhetta
2
tl
leivinjauhetta
1
tl
kanelia
1
dl
rypsiöljyä
Täyte
6
kpl
liivatelehtiä
1
kpl
(luomu) appelsiini
2
dl
vispikermaa
200
g
vaniljarahkaa
200
g
maustamatonta tuorejuustoa
3
rkl
sokeria
1
rkl
vaniljasokeria
Kanelikinuski
1
dl
kuohukermaa
3/4
dl
fariinisokeria
10
g
voita
1/2
tl
sormisuolaa
1
tl
kanelia
Kuorrute
50
g
voita
75
g
vaniljatuorejuustoa
100
g
tomusokeria
1
tl
sitruunanmehua
Koristelu
kuorellisia manteleita
karhunvatukoita
tuoretta minttua tai sitruunamelissaa