Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kana
Arjen nopeat
10:00 | 29.7.2020

Japanilaiset broileripullat eli tsukune

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Sanna Kekäläinen KUVA Reetta Pasanen

Mausta broileripullat japanilaisittain kevätsipulilla, soijakastikkeella ja mirinillä. Ohjeella tulee reilu annos, josta riittää isollekin porukalle. Lihapullat kypsyvät kätevästi uunissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
n. 24 kpl
30 min
Helppo

Japanilaiset broileripullat eli tsukune

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

Lihapullat
800
g
broilerinjauhelihaa
2
kevätsipulia
2
valkosipulinkynttä
2
rkl
inkivääriä raastettuna
2
rkl
soijakastiketta
2
rkl
miriniä
1
rkl
seesamiöljyä
½
tl
valkopippuria myllystä
1
iso kananmuna
1
dl
panko- tai korppujauhetta
Kastike
1
valkosipulinkynsi
1
dl
soijakastiketta
1
dl
miriniä
2
rkl
fariinisokeria
Lisäksi
(öljyä paistamiseen)
kevätsipulia ja seesaminsiemeniä

Vaiheet

  1. Laita jauheliha kulhoon. Hienonna sipulit ja valkosipulit. Kuori ja raasta inkivääri. Kuullota halutessasi valkosipulia öljyssä pari minuuttia. Sekoita sipuli, valkosipuli, inkivääri ja mausteet jauhelihaan. Lisää kananmuna ja panko- tai korppujauhe ja sekoita tasaiseksi.
  2. Pyöritä taikina kostutetuin käsin lihapulliksi ja paista niitä öljyssä pannussa tai 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
  3. Tee kastike. Kuori ja hienonna valkosipuli. Yhdistä soijan, mirinin ja sokerin kanssa.
  4. Yhdistä lämpimät pullat ja kastike. Viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla ja paahdetuilla seesaminsiemenillä.
Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
jauhelihakierre
japanilainen

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Taatelikakku

Joulukinkku ruiskuoressa

Maailman paras riisipuuro

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini