Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Juhli ja nauti
11:54 | 27.4.2021

Lohi-parsatartar

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Christina Aaltio KUVA Panu Pälviä

Lohi ja miniparsat ovat täydellinen yhdistelmä! Helppo ja tyylikäs alkuruoka sopii kevään pieniin ruokajuhliin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo

Lohi-parsatartar

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

600
g
lohifileetä
150
g
kylmäsavulohta
½
dl
sitruunaverbenaa tai sitruunamelissaa hienonnettuna
½
dl
ruohosipulia hienonnettuna
½
dl
tilliä hienonnettuna
1
rasia (100 g)
miniparsoja
1
tl
suolaa
valkopippuria rouhittuna

Vaiheet

  1. Leikkaa lohifileestä ja kylmäsavulohesta nahka pois. Leikkaa kalat ½ cm:n kuutioiksi.

  2. Ota muutama sitruunaverbenan tai sitruunamelissan lehti talteen. Hienonna yrtit ja leikkaa parsoista kuivat kannat pois. Leikkaa parsoista nuput talteen ja leikkaa varret parin millimetrin viipaleiksi.

  3. Sekoita lohikuutiot, yrtit ja viipaloitu parsa keskenään. Mausta suolalla.

  4. Keitä parsannupuja pienessä määrässä vettä pari minuuttia. Valuta ja upota nuput jääkylmään veteen.

  5. Muotoile lohiseos tartarpihveiksi lautasille. Rouhi valkopippuria pintaan. Koristele parsannupuilla ja sitruunaverbenalla tai -melissalla.

Tilaa Glorian ruoka & viini
päivän katiska
Viikonloppubistro
lohitartar
Parsa

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Taatelikakku

Joulukinkku ruiskuoressa

Saaristolaisleipä

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini