Uunissa pehmeäksi paahdettu feta maistuu pastan joukossa, paahdettujen kasvisten kanssa ja sellaisenaan eri ruokien lisukkeena. Älä unohda hunajatilkkaa, se lepyttää fetan kirpeää suolaisuutta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
15 min
Helppo
Marinoitu uunifeta
Ainesosat
200
g
fetaa
Marinadi
2
rkl
oliiviöljyä
1
rkl
hunajaa
1
tl
korianterin siemeniä murskattuna
1
punainen chili
1
(luomu)sitruunan kuoriraaste
Vaiheet
-
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita feta uunivuokaan.
-
Sekoita keskenään öljy, hunaja ja korianterinsiemenet. Hienonna joukkoon chili. Pese ja raasta sitruunan kuori ja purista sen mehu sekaan. Kaada marinadi fetan päälle. Paahda noin 10 minuuttia.