16:57 | 30.8.2020
Kuhafileet keitetyillä perunoilla ja rosépippurikastikkeella sekä paratiisin omenasalaatilla
Kuhaa ja paratiisin omaa salaattia siihen
Hyviä makuja suomalaisen kalan ja sen kirpeiden raikaiden mausteyhdisteiden tuulahduksista salaattin pehmeisiin makuihin. Tämä kuha ja sen kastike kirpeine yhdisteineen sopii täydellisesti salaatin pehmeeseen makuun, missä ei voi erehtyä jättämään viinirypälettä kuorimatta, niin hassulta kuin se kuulostaisikin.
Kuhafileet ja rosépippurikastike keitetyillä perunoilla
kuhaa, ruohosipulia, rosépippuria, kala-annosfondi, arla lempi ruokakermaa, rosmariiniyrttiä, keitettyä perunaa, sipulia, sitruunaa
Paratiisin omenasalaatti
omena, mantelilastuja, majoneesia, pistaasipähkinää, selleriä, vihreitä viinirypäleitä, omenamehua, risella riisiä, suolaa, kanelia
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 minuuttia
Helppo
Kuhafileet keitetyillä perunoilla ja rosépippurikastikkeella sekä paratiisin omenasalaatilla
Ainesosat
2
kpl
kuhafileitä
3
rkl
rosépippuria
1
ruukku
ruohosipulia
1
kala-annosfondi
4
dl
arla lempi ruokakermaa
1
ruukku
rosmariiniyrttiä
8
kpl
keskikokoista perunaa
2
kpl
sipuli
2
kpl
sitruuna
Paratiisin omenasalaatti
3,6
dl
omenamehua
1
kpl
punainen omena
500
g
keitettyä pitkäjyväistä riisiä
200
g
kuorittuja vihreitä viinirypäleitä
3
sellerin vartta
1,2
dl
mantelilastua
120
g
pistaasipähkinöitä
200
g
majoneesia
1/2
tl
suolaa
1/2-1
tl
kanelia