13:00 | 31.8.2020
Bulgursalaattia kermaisella savulohiparsakastikepastalla
Eksoottisia salaatinmakuja miedon hienon lohi-parsa pastan oheen
Tämä eksoottisen hedelmän salaatinkastike tuo lisämakuna hyvin ainutlaatuisen vivahteen lohiparsapastaan.
Bulgurvehnää(tai couscous), rucolaa, pistaasipähkinää, granaattiomena, karpaloa, kurkkua, tuoretta minttuyrttiä, appelsiininmehua, punaviinietikkaa, granaattiomenanmehua(granaattiomenasta),suolaa, mustapippuria, oliiviöljyä.
Nauhapastaa, Savustettua lohta, nippu tuoretta parsaa, kuohukermaa, tuoretta pinaattia, pippuri mix sekoitusta, kala-annosfondi, maissitärkkelys, maitoa
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30
Helppo
Bulgursalaattia kermaisella savulohiparsakastikepastalla
Ainesosat
nauhapastaa
200
g
savulohta
1
nippu
parsakaalia
1
ps
tuoretta pinaattia
2-3
dl
kuohukermaa
3
dl
maitoa
1
kala-annosfondi
1
rkl
maissitärkkelys
Bulgursalaatti
1
ruukku
tuoretta minttua
2
dl
bulgurvehnää
1
ps
paahdettuja suolattuja pistaasiphkinöitä
1
dl
karpaloita
200
g
kurkkua
1
rs
rucolaa
2
rkl
oliiviöljyä
1
rkl
punaviinietikka
granaattiomenan mehu
1
dl
appelsiinimehua
ripaus
suolaa
ripaus
mustapippuria