15:11 | 31.8.2020
Täytetyt sienet vihreällä pestolla sekä munakoiso perunasalaattilla, ranskiksilla että kasvisbruchetoilla
Rapeat kasvibrushetat maukkaalla herkkusieniin täytetyllä vihreällä pestolla
Hyvin monimuotoinen ruoka yhdistely tuottaa hyviä syksyn päiviä ja napostelun siivittämiä herkkuhetkiä.
Herkkusienet, munakoisoa, basilikanlehtiä, pinjansiemeniä, tuoretta rosmariiniyrttiä, parmesaanijuustoa, atrian perunasalaattia, valkosipulia, oliiviöljyä, (tomaattia, mozzarellapallo), juoksevaa hunajaa, ciabatta-leipää, tikkuranskanperunoita, aurinkokuivattua tomaattia, créme fraiche, punaviinietikka, kurkkua
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
60 min
Keskivaikea
Täytetyt sienet vihreällä pestolla sekä munakoiso perunasalaattilla, ranskiksilla että kasvisbruchetoilla
Ainesosat
4
isoa herkkusientä
100
g
pinjansiemeniä
1-2
ruukku
tuoretta basilikayrttiä
1/2
kokonainen tai puolikas valkosipuli
2
dl
oliiviöljyä (jaetaan) ja juoksevaa hunajaa
parmesaanijuustoraastetta
tikkuranskanperunoita
tuoretta rosmariiniyrttiä
1,5
rkl
punaviinietikka
Kasvisbruchetat
1
ciabatta leipää(rainbow)
1
prk
créme fraiche ranskankermaa
tuoreita basilikanlehtiä
kurkkukuutioita
1
prk
aurinkokuivattua tomaattia
oliiviöljyä
Itkevät munakoisosiivut
1
munakoiso
suolaa
oliiviöljyä
atria perunasalaattia (kaupasta valmiina)