Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
Arjen nopeat
7:45 | 18.9.2020

Täytetyt portobellot

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Anu Brask KUVA Mikko Hannula

Täytä portobellon lakit pestolla, mozzarellalla, salamilla ja kirsikkatomaateilla ja anna uunin hoitaa loput. Jättiherkkusienet paahtuvat ihanan meheviksi jo kymmenessä minuutissa.

Oheisessa ohjeessa portobellojen eli jättiherkkusienten lakit täytetään pizzojen tapaan. Tällä kertaa lakkeihin lastataan pestoa, salamiviipaleita, mozzarellaa ja kirsikkatomaatteja.

Kymmenen minuuttia kuumassa uunissa saa portobellot pahtumaan mehevän kypsiksi ja täytteet sulautumaan herkullisesti yhteen.

Voit muunnella täytettä hyvin makusi mukaan: mainion maun sienet saavat myös punaisesta pestosta ja aurinkokuivatuista tomaateista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
15 min
Helppo

Täytetyt portobellot

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

2
rs (à 250 g)
portobello-sieniä
1
ps (à 280g)
mozzarellaa
½
rs (100 g)
kirsikkatomaatteja
1
dl
valmista pestoa
1
pkt (70 g)
salamileikkelettä
1
tl
kuivattua oreganoa

Vaiheet

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Irrota sienistä jalat niin, että lakki pysyy kokonaisena. Ota jalat talteen ja hyödynnä ne myöhemmin muussa ruoanlaitossa. Tee lakkien pinnalle kevyet viillot veitsen terällä. Näin sienet kypsyvät nopeammin ja tasaisemmin.

  2. Kuivaa juusto ja leikkaa se ohuiksi siivuiksi. Viipaloi tomaatit.

  3. Levitä lakkien sisään pestoa ja ja salamisiivut ja tomaatit sienien päälle. Lisää pinnalle juustoa ja ripottele oreganoa mausteeksi.

  4. Kypsennä uunissa pellillä, grillivastuksen alla noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
portobello
Arjen nopeat
Pizza

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Taatelikakku

Joulukinkku ruiskuoressa

Saaristolaisleipä

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini