15:27 | 2.9.2020
Avocadorisotto saksanpähkinäsalaatilla
Hyvin suojaisan rapeaa purtavaa saksanpähkinällä ei voita mikään avocadorisoton pehmeiden makujen humuksessa.
Rapea saksanpähkinä uljailla liemillä raikkaine salaattiaineksineen korostaa juuri lämpimän avocadorisoton pehmeiden makujen huumaa, missä annos alkoholitonta perheystävällistä valkoviiniä on täydellinen yhdiste avocadolla täytettyjen basilikanlehtiveneiden versoa.
avocadoa, pirkka risotto riisiä, sipuli, valkosipulia, oliiviöljyä, alkoholitonta valkoviiniä, vettä, knorr fond du chef kasvisannosfondi, basilikanlehtiä, parmesaanijuustoa(parmaggiore), sitruunamehua, ruskeaa sokeria, tuoretta persiljaa, tuoretta kevätsipulia, fetajuustoa, margariinia, kuivattua rosmariinia, saksanpähkinöitä, retiisit, tomaatit, mustat oliivit, salaatinkastikejauhetta(voi jättää pois jos ei löydy, silti yhtä hyvä salaatinkastike)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30-40
Keskivaikea
Avocadorisotto saksanpähkinäsalaatilla
Ainesosat
1
sipuli
3-4
valkosipulin kynttä
2
rkl
oliiviöljyä
3
dl
pirkka risotto riisiä
2
dl
alkoholitonta valkoviiniä
7
dl
vettä
1
Knorr fond du chef kasvisannosfondi
2-3
avocadoa
1-2
ruukku
basilika
parmesaanijuustoa
suolaa ja mustapippuria
Saksanpähkinäsalaatti
1,2
dl
oliiviöljyä
1,2
dl
sitruunamehua(pieni keltainen purkki)
1
rkl
ruskeaa sokeria
28
g
salaatinkastikejauhetta
1
ruukku
persiljaa
1
pkt
fetajuustoa(ennemmin oikea feta ei salaattijuustokuutio)
3
kypsää tomaattia
8
retiisiä
12
mustaa oliivia
30
g
margariinia
2
tl
kuivattua rosmariini maustetta
150
g
saksanpähkinöitä