Tämä pasta on taivaallisen herkullista, monipuolista ja terveellistä ruokaa. Valkopavut tuovat ruokaisuutta ja mikä voisi olla sen parempaa kuin voissa paistetut kantarellit👌🏻
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo
Kantarelli-valkopapupasta
Ainesosat
1
prk
valkopapuja
1
kpl
isohko valkosipulin kynsi
1
pkt
miniluumutomaatteja
3/4
dl
oliiviöljyä
1/2
tl
suolaa myllystä
1/2
tl
mustapippuria myllystä
4
dl
kantarelleja
1
tl
voita
ripaus
suolaa ja mustapippuria
8
dl
pastaa (esim. gnocchi)
1/2
dl
tuoreita herneitä
1
dl
saksanpähkinöitä
1
dl
tuoreita yrttejä hienonnettuna (esim. timjamia ja persiljaa)