12:15 | 23.9.2020
Mandariini-pinaattia ja katkarapu-currypataa
Tummanvihreä pinaatti lämpimäksi freesatun mandariinin lomaan maittaanarskuvan sokeriherne-katkaravun siivin.
Tässä ruuassa maistuu narskuva sokeriherne katkaravun täyteisillä curry-kastikkeilla aina mandariinin pehmeäksi freesatun salaisuuden alla olevaan kastikeliemeen, missä soijan ja appelsiinin jaloin ylväs sointi pinaattiin saa jalansijaa.
isot katkaravut, sokeriherneet, currytahna, ruokakerma, vehnäjauhot, vettä, appelsiinimehua, soijakastiketta, tuoretta pinaattia, mandariineja, pitkäjyväistä riisiä, pavunituja, tuoretta korianteria
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2-4
30
Helppo
Mandariini-pinaattia ja katkarapu-currypataa
Ainesosat
2
dl
Arla lempi ruokakermaa
1
rkl
keltaista currytahnaa
1/2
dl
vettä
200
g
isoja katkarapuja
1
ruukku
tuoretta korianteria
150
g
sokeriherneitä
1
rkl
vehnäjauhoja
Mandariini-pinaatti
230
g
tuoretta pinaattia
1
rkl
kasviöljyä
3-4
rkl
soijakastiketta
3-4
rkl
appelsiinimehua
230
g
pavunituja/silmusalaattia
mandariinilohkoja
Lisäksi
pitkäjyväistä riisiä