Tämä joulupöytään tarkoitettu resepti on aikoinaan (yli 10 vuotta sitten) julkaistu Toyotan omassa lehdessä.
Kyseinen joululohi nimettiin tämän jälkeen perheessämme toyotaloheksi ja on ollut oma suosikkini ja välttämättömyyteni joulupöydässä. Tänä vuonna ilmeni, että resepti on ollut käytössä usealla muullakin perheellä ja samalla nimellä. Rakastettu resepti on hukkunut ja sitä on turhaan yritetty googlettamalla löytää. Mikäli teitä kohtalontovereita on lisää, tässä, viimein! Toyotalohen resepti kaikille jakoon! Resepti on täysin alkuperäinen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
noin 8 hengelle
15 min kalan maustaminen ja valmistelu + yön yli maustuminen + kastikkeen valmistaminen 15 min + 1 vrk maustuminen
Keskivaikea
Toyotalohi
Ainesosat
600
g
lohifileetä
merisuolaa
valkopippuria
ripaus
sokeria
1
rkl
rósepippuria
tilliä
Kastike
2
prk
ranskankermaa (à 150 g)
1
punasipuli
1
sitruunan raastettu kuori
1
nippu
tilliä
1-2
valkosipulin kynttä
1/2
rkl
rósepippuria
suolaa