
Japanilainen kurkkusalaatti raikastaa minkä tahansa aterian. Tällä kertaa se tarjoillaan misovoilla höystettyjen udon-nuudeleiden seurassa.
Japanilainen kurkkusalaatti
Ainekset
Työvaiheet
-
Paloittele kurkut.
-
Sekoita vesi, mirin, etikka, soija, sokeri ja chiliöljy kulhossa. Kääntele kurkkupalat joukkoon.
-
Hienonna yrtit ja ripottele ne kurkuille.
Udonit misovoilla
Ainekset
Työvaiheet
-
Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten.
-
Hienonna valkosipulit ja viipaloi kevätsipulit.
-
Sulata voi kattilassa ja paista siinä valkosipulia 1 minuutti. Lisää miso ja sekoita hyvin.
-
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta hyvin. Sekoita kuuma misovoi nuudeleiden joukkoon. Ripottele kevätsipulit ja seesaminsiemenet pinnalle. Tarjoa nuudelit japanilaisen kurkkusalaatin kanssa.