Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Arjen nopeat
Aamiaiset
Välipalat
8:00 | 28.2.2022

Bodaajan burrito

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Krista Kupariharju KUVA Ninna Lindström

Srirachasta makua saava munakokkeli kääritään burritopeittoon ja kaveriksi lastataan kasviksia. Tämä on täydellinen valinta aktiivisen päivän aamiaiseksi!

Burritot ja wrapit erilaisin täyttein ovat nyt suosittuja somessa. Tortillan sisään voi kääräistä lähes mitä tahansa, jolloin se toimii niin aamupalana, lounaana kuin jälkiruokanakin. Täyttävät ja helposti muunneltavat aamiaistortillat kannattaa ottaa testiin!

Tämä aamiaistortilla on täynnä kuituja, proteiinia ja hyvää rasvaa. Kaiken lisäksi se valmistuu vain yhtä paistinpannua käyttäen. Burritot sopivat myös hyvin lounaaksi tai treenin jälkeiseen tankkaukseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2
10 min
Helppo

Bodaajan burrito

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

2
kananmunaa
2
tl
srirachaa
50
g
lehtikaalia
½
rs (125 g)
kirsikkatomaatteja
50
g
vuohenjuustoa
Paistamiseen
öljyä
Lisäksi
2
(täysjyväistä) tortillalettua
1
pieni avokado

Vaiheet

  1. Vatkaa kananmunat ja sriracha keskenään. Poista lehtikaalista kovat ruodit ja hienonna se. Puolita tai viipaloi kirsikkatomaatit.

  2. Kuumenna öljy pannulla ja paista lehtikaalia muutama minuutti, kunnes se pehmenee, lisää kirsikkatomaatit loppuvaiheessa. Murustele vuohenjuusto päälle. Siirrä lehtikaali-tomaattiseos toiselle puolelle pannua, alenna lämpötilaa ja lisää öljyä tyhjälle puolelle. Kaada sriracha-munaseos tyhjälle puolelle ja anna olla koskematta 30 sekuntia. Kokoa hyytynyttä munamassaa reunoilta keskelle ja riko sitä puuhaarukalla. Älä anna seoksen ruskistua.

  3. Kuori ja viipaloi avokado. Lämmitä tortillaletut kuivalla, kuumalla pannulla ja täytä sriracha-kokkelilla, vuohenjuusto-kasvisseoksella ja avokadoviipaleilla. Kääri ja nauti heti.

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
Vegebaari
Arjen nopeat
burritot
kasvisruoka

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Taatelikakku

Joulukinkku ruiskuoressa

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini