Tällä piirakalla on takuu: muruakaan ei jää syömättä! Gluteeniton piirakka on helppo tehdä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8–10
40 min
Helppo
Mantelinen marjapiirakka
Ainesosat
200
g
voita tai margariinia
1½
dl
fariinisokeria
1
dl
mantelijauhoa
2
dl
gluteenitonta jauhoseosta
1
tl
leivinjauhetta
½
tl
kanelia
2
kananmunaa
¾
dl
maitoa
4
dl
marjoja
Vaiheet
-
Sulata rasva. Sekoita joukkoon ensin fariinisokeri ja sitten loput kuivat aineet. Lisää taikinaan munat ja maito. Kaada taikina gluteenittomilla korppujauhoilla voideltuun vuokaan. Ripottele marjat päälle.
-
Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä hieman. Siivilöi koristeeksi tomusokeria ja tarjoile vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.