Mustapavut ovat pavuista helpoiten sulavia. Ne sisältävät runsaasti kuitua, joka tekee hyvää ruuansulatukselle.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4, 12 lettua
25 min
Helppo
Munakaslettuja ja kasvis-papumuhennosta
Ainesosat
LETTUTAIKINA
4
munaa
½
dl
vettä
1
rkl
maissijauhoja
½
tl
suolaa
MUHENNOS
1
kesäkurpitsa
1
rasia kirsikkatomaatteja
1
rkl
öljyä
1
tl
paprikajauhetta
½
tl
jauhettua neilikkaa
1
prk
mustapapuja (n. 300 g)
½
tl
suolaa
1
l
salaattipinaattia
LISÄKSI
paistamiseen öljyä
Vaiheet
-
Sekoita kulhossa kaikki munakasmassan aineet tasaiseksi vispilällä.
-
Leikkaa kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Puolita kirsikkatomaatit. Paista kurpitsakuutioita ja tomaatteja pari minuuttia öljyssä pannulla. Lisää paprikajauhe ja neilikka, ja jatka paistamista vielä hetki.
-
Valuta pavut liemestään, huuhtele kylmän veden alla, ja lisää pannulle. Kuumenna ja mausta muhennos suolalla. Lisää lopuksi pannulle salaattipinaatti ja siirrä pannu syrjään liedeltä.
-
Paista munakasmassasta pieniä lettusia. Syö letut kuumina kasvis-papumuhennoksen kanssa.