Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4–6
20 min
Helppo
Yrttinen jyväpasta
Ainesosat
1
ps (200 g)
pakasteherneitä
1
dl
minttua silputtuna
1
dl
persiljaa silputtuna
1
ps (500 g) orzo-jyväpastaa
½
sitruunanmehu
1
dl
oliiviöljyä
1
tl
suolaa
½
tl
mustapippuria rouheena
Vaiheet
- Sulata herneet. Silppua yrtit. Purista sitruunasta mehu.
- Keitä pastaa pussin ohjeen mukaan, noin 13 minuuttia.
- Sekoita kypsän pastan joukkoon öljy, herneet, sitruunanmehu, suola ja pippuri. Anna hieman jäähtyä ja lisää joukkoon yrtit.
Vinkki! Kreikkalainen riisinjyvän muotoinen pasta pysyy keitettäessä irrallisena. Voit tarjota pastan lämpimänä tai kylmänä lammaskoftien ja salaatin kanssa.