Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min + haudustusaika 50 min
Helppo
Jollof-riisi
Ainesosat
3
dl
pitkäjyväistä riisiä
400
g
naudan palapaistia
2
sipulia
1–2
punaista chiliä
1
rkl
öljyä
2
tl
curryjauhetta
1
tl
suolaa
2
rkl
tomaattipyreetä
1
prk (400 g)
tomaattimurskaa
2–4
dl
vettä
2
tl
kuivattua timjamia
1
kasvis- tai lihaliemikuutio
Vaiheet
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Paloittele huoneenlämpöinen liha. Pilko sipulit ja chilit.
- Paista lihoja sipulin, chilin ja curryn kanssa öljyssä pannulla. Lisää suola.
- Lisää joukkoon tomaattipyree, tomaattimurska, vesi ja timjami. Murenna joukkoon liemikuutio.
- Hauduta kannen alla, kunnes liha on kypsää, noin 40 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa.
- Lisää joukkoon riisi ja hauduta, kunnes kastike on imeytynyt riisiin.
- Tarjoa riisi kaalilettujen kanssa.