Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Arjen nopeat
8:00 | 15.9.2025

Paistettua riisiä tofulla

Lisää omaan keittokirjaan
Hyvä terveys on lisännyt 497 reseptiä
OHJE Kaisa Nieminen KUVA Mikko Hannula

Paistettu riisi on herkullista hävikkipikaruokaa. Voit lisätä siihen mitä kaapista löytyy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo

Paistettua riisiä tofulla

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

6
dl
keitettyä riisiä
270
g
kiinteää tofua
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
1
porkkana
2
rkl
rypsiöljyä
2
tl
inkivääritahnaa tai tuoretta raastettua inkivääriä
2
dl
herneitä
2
kananmunaa
2
rkl
soijaa
1
rkl
osterikastiketta
1
tl
seesamiöljyä
½
sitruunan mehu
1
dl
kevätsipulia
tuoretta korianteria

Vaiheet

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan tai käytä edellisenä päivänä keitettyä riisiä.

  2. Kuivaa tofu talouspaperilla ja leikkaa kuutioiksi. Paista tofut 1 rkl öljyä pannulla kullanruskeiksi. Siirrä lautaselle.

  3. Kuori sipulit ja hienonna. Kuori porkkana ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuullota sipuleita 1 rkl öljyssä hetken ajan, lisää valkosipuli, porkkana ja inkivääri. Jatka paistamista pari minuuttia.

  4. Nosta lämpötilaa ja lisää riisi ja herneet. Paista riisiä kuumalla pannulla, älä pelkästään lämmitä, varo polttamasta. Sekoita paistamisen aikana. Lisää lopuksi paistettu tofu.

  5. Kun riisiseos on kuumentunut, työnnä se pannun reunoille. Riko munien rakenne kulhossa ja kaada seos pannun keskelle. Sekoittele ja anna hyytyä pehmeäksi kokkeliksi. Sekoita kokkeli reunoilla olevan riisiseoksen kanssa.

  6. Mausta soijalla, osterikastikkeella, seesamiöljyllä ja sitruunamehulla. Sekoita ja tarkista maku. Ripottele pinnalle hienonnettua kevätsipulia ja tuoretta korianteria.

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
Vegebaari
Tofu
paistettu riisi
Arjen nopeat

Suosituimmat

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Saaristolaisleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Nopea maapähkinä-kanakeitto

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini