Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
noin 12 blinivohvelille
15 min
Helppo
Kahden lohen täyte
Ainesosat
150
g
lämminsavulohta
150
g
kylmäsavulohta
1
kevätsipuli
4
rkl
tilliä hienonnettuna
1
rkl
(luomu)sitruunan kuorta hienoksi raastettuna
1
rkl
sitruunamehua
2
rs (à 120 g)
smetanaa
3
rkl
täysmajoneesia
½
tl
suolaa
¼
tl
mustapippuria myllystä
½–1
punasipulia
1
avokado
kylmäsavulohta ja tilliä
Vaiheet
-
Irrota savulohi pieniksi paloiksi. Kuutioi kylmäsavulohi. Hienonna kevätsipuli ja tilli. Pese sitruuna, raasta sen kuori hienoksi ja purista mehutilkka.
-
Yhdistä kalat, kevätsipuli ja tilli. Sekoita joukkoon smetana ja majoneesi. Lisää sitruunankuori ja -mehu, suola ja pippuri.
-
Kuori ja viipaloi punasipuli ja avokado.
-
Jaa täyte blineille. Koristele punasipulilla, avokadolla, kylmäsavulohella ja tillillä.