
Tolkuton omenavyöry, ravintola Tellerin leipä ja kalastaja Liisa Vainio. Tuulihatun paluu, rennosti hieno ravintola ja kahvilaelämys. Uudessa Glorian ruoka & viinissä listataan ilonaiheet, jotka tekivät tästä vuodesta erityisen herkullisen.
Lisäksi löydät lehdestä hinta-laatusuhteeltaan parhaiden viinien listan. Mukana ovat niin edulliset arkiviinit, elegantit juhlakuplat kuin pikkupullotkin.
Eikä Vuoden parhaita ilman kurkistusta ruokakauppaan! Ostoskoriin poimitaan uusi lempilorautus, syyspäivän lohturuoka ja kahdeksan muuta löytöä, joita toimitus suosittelee lämpimästi.
Marraskuun ruokalistalle pääsevät kädestä syötävät herkut, jotka valmistuvat alle puolessa tunnissa. Esimerkiksi Japanin-briossit ja nyhtötofupatongit sujahtavat suuhun ilman aterimia. Tekniikka-jutussa uppoudutaan georgialaisen hatsapurin saloihin.
Syksyn viiletessä hellalla porisee. Norjalaistyylinen bouillabaisse, sakea kurpitsakeitto ja umaminen sienikeitto sopivat vaikka vierasruoiksi.
Kauden ihanimmat kakut ovat kultaharkon muotoisia. Irish coffee -kakku ja marmoroitu red velvet sopivat vaikka isänpäivän kahvipöytään.
Herkullista loppusyksyä!