
Muodikkaan kahvilavälipalan kotoinen versio: vispipuuroa ja vaniljarahkaa.
Välipalojen nappaaminen kahvilasta tai kioskilta tulee yllättävän kalliiksi. Nämä helpot ja terveelliset hiukopalat tuovat mukavaa vaihtelua eväsleipiin, saati suklaapatukoihin. Pakkaa mukaan matkaan tai nauti kotona.
- Pilvenpehmeä puolukkapuuro taipuu syksyiseksi trendiherkuksi hienojen kahviloiden tapaan, mutta maistuu myös perinteisesti maidon ja sokerin kanssa.
- Piparkakkumauste, mustikkasurvos ja jugurtti juhlistavat arkisen pannukakun.
- Tahini eli seesaminsiemenistä valmistettu samettinen tahna on täydellinen makupari kirpeille vadelmille. Sen avulla myös smoothiesta tulee täyteläisempi ja ravitsevampi välipala.
- Jugurtista, raasteesta ja kaurahiutaleista tehtyä tuorepuuroa kutsutaan bircher-mysliksi. Se on Berliinin aamiaiskahviloiden hitti ja kaikkien myslien esiäiti.
- Raejuustomunakas on maukas pikaruoka. Pakastettu lehtikaali tai pinaatti on helppo tapa lisätä annokseen hyvää tekeviä kasviksia.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla