Muodikkaan kahvilavälipalan kotoinen versio: vispipuuroa ja vaniljarahkaa.
Muodikkaan kahvilavälipalan kotoinen versio: vispipuuroa ja vaniljarahkaa.
Välipalojen nappaaminen kahvilasta tai kioskilta tulee yllättävän kalliiksi. Nämä helpot ja terveelliset hiukopalat tuovat mukavaa vaihtelua eväsleipiin, saati suklaapatukoihin. Pakkaa mukaan matkaan tai nauti kotona.
  1. Pilvenpehmeä puolukkapuuro taipuu syksyiseksi trendiherkuksi hienojen kahviloiden tapaan, mutta maistuu myös perinteisesti maidon ja sokerin kanssa.
  2. Piparkakkumauste, mustikkasurvos ja jugurtti juhlistavat arkisen pannukakun
  3. Tahini eli seesaminsiemenistä valmistettu samettinen tahna on täydellinen makupari kirpeille vadelmille. Sen avulla myös smoothiesta tulee täyteläisempi ja ravitsevampi välipala.
  4. Jugurtista, raasteesta ja kaurahiutaleista tehtyä tuorepuuroa kutsutaan bircher-mysliksi. Se on Berliinin aamiaiskahviloiden hitti ja kaikkien myslien esiäiti.
  5. Raejuustomunakas on maukas pikaruoka. Pakastettu lehtikaali tai pinaatti on helppo tapa lisätä annokseen hyvää tekeviä kasviksia.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla