Varotko aina ruskistamasta sulaa valkosuklaata? Nyt se on jälkiruoan juju.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
1 t 20 min + 6 t
Vaikea
Karamellisoitu valkosuklaa
Ainesosat
100
g
valkosuklaata
ripaus
suolaa
Vaiheet
- Laita uuni lämpenemään 165 asteeseen. Paloittele suklaa leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kypsennä uunin keskitasossa noin 8 minuuttia, kunnes suklaa on ruskistunut. Sekoita suklaata välillä lusikalla, sillä valkosuklaa palaa melko helposti.
- Vedä suklaa leivinparin avulla pelliltä. Mausta suolalla. Anna jäähtyä huoneenlämmössä.
- Siirrä suklaa hetkeksi talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy pois. Murenna käsin rouheeksi.