Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kana
Kastikkeet, tahnat ja marinadit
12:36 | 6.11.2012

Broilerivartaat ja avokadotahna

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Katja Nordlund KUVA Pia Inberg

Helppo kanaruoka seivästetään tikkuun ja paistetaan pannulla tai uunissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
25 min
Keskivaikea

Broilerivartaat ja avokadotahna

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

puisia varrastikkuja
1
dl
miriniä
1/2
dl
japanilaista soijakastiketta
3
rkl
sokeria
1
rkl
limetinmehua
4
nahatonta broilerifileetä
öljyä paistamiseen
Avokadotahna
1
sitruuna
1/2
dl
japanilaista soijakastiketta
1/2
dl
miriniä
1
avokado
1
tl
wasabitahnaa

Vaiheet

  1. Laita puiset varrastikut kylmään veteen likoamaan siksi aikaa, kun teet muut valmistelut.
  2. Mittaa mirin, soija, sokeri ja limetinmehu kattilaan. Keitä seosta viisi minuuttia ja siirrä kattila sivuun.
  3. Leikkaa broilerifileet pitkittäin neljään osaan, ja pujota ne pitkittäin varrastikkuihin. Paista vartaat pannulla öljyssä 3–4 minuuttia puoleltaan.
  4. Sivele kattilassa olevaa maustekastiketta vartaille paistamisen aikana. Voit paistaa vartaat myös 200-asteisessa uunissa (15–20 minuuttia).
  5. Tee avokadotahna. Purista sitruunasta mehu, ja sekoita puolet siitä soijakastikkeen ja mirinin kanssa yhteen. Jaa seos dippikulhoihin.
  6. Sekoita loput sitruunamehusta, avokadon hedelmäliha ja wasabi sauvasekoittajalla tai haarukalla tahnaksi.
  7. Tarjoa vartaat keitetyn riisin, avokadotahnan ja dipin kanssa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Broileri
Avokado
kana
päivän resepti
helpot
lounas
kanaruuat
päivällinen
30 min
kot kot
Kot kot
30 minuuttia

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Saaristolaisleipä

Sienisalaatti suolasienistä

Joulukinkku ruiskuoressa

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini