Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
Lisukkeet
15:23 | 31.7.2013

Punapestobroileri ja veneperunat

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Marja Samuli KUVA Pia Inberg

Pesto terävöittää broilerin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
5 annosta
30 min
Keskivaikea

Punapestobroileri ja veneperunat

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

5
broilerinfileetä
1
keskikokoinen sipuli
1–2
valkosipulinkynttä
1
tl
paprikajauhetta
1
tl
currya
ripaus inkivääriä
5–6
kierrosta mustapippuria myllystä
ripaus suolaa ja cayennenpippuria
2,5
dl
kuohukermaa
1/2
ras
punaista pestokastiketta
2,5
rkl
tuoretta yrttisilppua (esim. basilikaa ja lehtipersiljaa)
Lisäksi
1
kg
kiinteitä perunoita
3
rkl
rypsiöljyä
valmista valkosipulista perunamaustetta

Vaiheet

  1. Suikaloi broilerinfileet sopiviksi suupaloiksi. Pilko kuorittu sipuli ja kuullota se öljyssä läpikuultavaksi. Lisää sipulien sekaan kananpalat ja ruskista ne. Lisää sekaan pieneksi pilkottu valkosipuli sekä mausteet yrttejä lukuun ottamatta.
  2. Kääntele seosta hetken ajan, lisää kerma, pesto ja lopuksi yrtit. Anna seoksen kiehahtaa ja jätä se sitten hautumaan miedolle lämmölle perunoiden valmistuksen ajaksi. Sekoittele välillä.
  3. Pese perunat ja leikkaa ne lohkoiksi. Levitä pellille leivinpaperin päälle ja pirskota päälle öljyä ja perunamaustetta. Paista uunissa keskitasolla 225 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä ja saaneet kauniin pinnan.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Peruna
Broileri
Pesto
kana
punainen pesto
30 minuuttia

Suosituimmat

Jogurttikakku ja keitetyt luumut

Tomaatti-paprikakastike

Haukipihvit

Poro-juureskiusaus

Siiderisimpukat

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini