Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 minuuttia
Helppo
Jättikatkarapu-pinaattipasta
Ainesosat
300
g
mustaa nauhapastaa
200
g
kypsiä jättikatkaravun pyrstöjä
1
kpl
chili
1
kpl
valkosipulinkynsi
1
rkl
raastettua inkivääriä tai inkiväärimurskaa
70
g
salaattipinaattia
1
dl
hienonnettua minttua
2-3
rkl
oliiviöljyä
1
kpl
limetin mehu
1
tl
hunajaa
1
tl
kalakastiketta tai 1/4 tl suolaa
1/2
dl
pastan keitinvettä
150
g
fetajuustoa
Vaiheet
- Ota jättikatkaravun pyrstöt sulamaan.
- Halkaise chili, poista siemenet ja valkoiset kalvot ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuori valkosipulinkynsi, paina veitsen lappeella kynsi murskaksi ja viipaloi. Raasta inkivääri. Huuhtele pinaatit. Hienonna minttu.
- Sekoita isossa tarjoilukulhossa oliiviöljy, limettimehu, hunaja, kalakastike ja loraus pastan keitinvettä. Lisää chili, valkosipuli, inkivääri, jättikatkaravun pyrstöt, pinaatinlehdet ja minttu.
- Kiehauta pastavesi, mausta suolalla ja laita pasta kiehumaan.
- Kun pasta on kypsää, kaada vesi pois ja sekoita pasta kulhossa muiden ainesten joukkoon. Murustele päälle fetajuustoa.