Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Pastat ja risotot
15:07 | 2.5.2014

Jättikatkarapu-pinaattipasta

Lisää omaan keittokirjaan
Helsingin Sanomat on lisännyt 467 reseptiä
OHJE Suvi Rüster KUVA Elvi Rista
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 minuuttia
Helppo

Jättikatkarapu-pinaattipasta

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

300
g
mustaa nauhapastaa
200
g
kypsiä jättikatkaravun pyrstöjä
1
kpl
chili
1
kpl
valkosipulinkynsi
1
rkl
raastettua inkivääriä tai inkiväärimurskaa
70
g
salaattipinaattia
1
dl
hienonnettua minttua
2-3
rkl
oliiviöljyä
1
kpl
limetin mehu
1
tl
hunajaa
1
tl
kalakastiketta tai 1/4 tl suolaa
1/2
dl
pastan keitinvettä
150
g
fetajuustoa

Vaiheet

  1. Ota jättikatkaravun pyrstöt sulamaan.
  2. Halkaise chili, poista siemenet ja valkoiset kalvot ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuori valkosipulinkynsi, paina veitsen lappeella kynsi murskaksi ja viipaloi. Raasta inkivääri. Huuhtele pinaatit. Hienonna minttu.
  3. Sekoita isossa tarjoilukulhossa oliiviöljy, limettimehu, hunaja, kalakastike ja loraus pastan keitinvettä. Lisää chili, valkosipuli, inkivääri, jättikatkaravun pyrstöt, pinaatinlehdet ja minttu.
  4. Kiehauta pastavesi, mausta suolalla ja laita pasta kiehumaan.
  5. Kun pasta on kypsää, kaada vesi pois ja sekoita pasta kulhossa muiden ainesten joukkoon. Murustele päälle fetajuustoa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Pinaatti
Katkarapu
Pasta
kala
Mia: Blanco
30 minuuttia
Pastatehdas

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Omenasangria

Perinteinen hernekeitto

Lumivalkoinen sacherkakku

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini