Pakasteravuista saa hyviä elvytysliemen avulla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1 kilolle pakasterapuja
Aktiivinen 15 min + maustuminen
Helppo
Pakasterapujen elvytysliemi
Ainesosat
2
l
vettä
2
dl
(tummaa) olutta
1/2
dl
karkeaa merisuolaa
1/3
dl
ruokokidesokeria
2
laakerinlehtiä
1
nippu tuoretta tilliä
Vaiheet
- Mittaa liemen ainekset tilavaan kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia. Anna liemen jäähtyä hetki.
- Laita jäiset ravut puhtaaseen, isoon kattilaan ja siivilöi liemi rapujen päälle. Pätki tillinoksat liemeen. Anna rapujen sulaa ja maustua jääkaapissa vähintään 6 tuntia, mieluummin yön yli. Liemi riittää noin 1 kg:lle pakasterapuja.