
Helppoa, hyvää ja täyttävää syysruokaa kiinalaisittain!
Kiinalainen KatkarapuMaissi-keitto
Ainekset
Työvaiheet
1. Sulata katkaravut, aja ne teho-/sauvasekoittmellaa muhjuksi tai nypi sormin jos jaksat näpertää. Sekoita joukkoon yksi kananmunanvalkuainen.
2. Kiehauta kattilassa 0,5L vettä ja sekoita joukkoon kasvisliemikuutio. Heitä perään valutetut maissinjyvät tölkeistä.
3. Aja soppapohja mahdollisimman tasaiseksi sauvasekoittimella antaen sen samalla hiljalleen kiehua.
4. Lisää katkarapumassaan 0,5dl keittopohjaa ja sekoita. Toista. Sekoita katkarapumassa kattilaan ja varmista että keitto on tasaista.
5. Lisää kerma ja mustapippuria oman maun mukaan. Keittele hiljalleen 5min.
6. Lisää valmiiseen annokseen soijanoroja antamaan makua ja suolaisuutta. Loppusilauksena päälle n. 3mm paksuisiksi siivuttua kevätsipulia.
Enjoy!