
Uuniin ja ulos. Tällä tavalla parsa kypsyy 10 minuutissa ja onnistuu aina.
Parsa on hentoinen raaka-aine, joka on ylikypsyessään auttamattoman pilalla. Lötkö parsa maistuu karsealta ja on rakenteensa vuoksi epämiellyttävä syödä.
Testasimme helpoimman tavan valmistaa parsaa. Kyseinen hellä metodi sopii lähes kaikkiin tilanteisiin: salaattiin tuleville parsoille, lisukeparsoille, parsalle hollandaisen kanssa ja pastaan siivutettavalle parsalle. Kuumalla grillillä rapistettua parsaa tämä ei korvaa vaan grilliparsan ystävien on syytä pitää grillit kuumana vastedeskin.
Tee näin:
- Lämmitä uuni 175 asteiseksi ja vuoraa pelti leivinpaperilla.
- Kuori parsat noin puolesta välistä alaspäin ja leikkaa tai taita puumainen osa pois.
- Lado parsat vierekkäin pellille ja paista 10 minuuttia.
- Lorauta kypsille parsoille oliiviöljyä ja suolaa.
- SYÖ!
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla