Sitruunan ja öljyn mehevöittämä helppo savulohipasta ei kaipaa kermaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4-6 annosta
Helppo
Lämminsavulohipasta
Ainesosat
500
g
pastaa
1
kg
lämminsavulohta
Kastike
2
isoa sitruunaa
1
dl
tuoretta yrttiä (persilja, tilli tai korianteri)
1 ½
dl
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
1
tl
sokeria
Vaiheet
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä.
- Paloittele lohi käsin suu-paloiksi, älä hienonna.
- Pese sitruunat, raasta kuori raastimen hienoimmalla terällä ja purista mehu. Silppua tuore yrtti.
- Sekoita kastikeainekset yhteen. Mausta kastike makusi mukaan suolalla, pippurilla ja sokerilla.
- Yhdistä kuuma pasta kastikkeen kanssa.
- Kääntele lopuksi lohipalat pastan joukkoon ja tarjoa ruoka heti.