Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Lisukkeet
Gluteeniton
9:00 | 7.6.2017

Täytetyt ramen-munat

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Raisa Laine KUVA Tuomas Kolehmainen

Marinoiduissa kananmunissa on upean umaminen maku. Täytteeksi pekonia ja purjoa tai katkarapuja ja retikkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12 puolikasta
45 min
Helppo

Täytetyt ramen-munat

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

6
pientä kananmunaa
1
dl
soijakastiketta
1
dl
miriniä
2
dl
vettä
Lisäksi
3
siivua pekonia
2
rkl
purjon vihreää osaa hienonnettuna
3
cm:n
pala retikkaa
12
katkaravunpyrstöä
1 1/2
dl
majoneesia

Vaiheet

  1. Kiehauta vesi kattilassa. Laske jääkaappikylmät kananmunat veteen varovasti ruokalusikalla. Keitä miedolla lämmöllä 7 minuuttia. Jäähdytä kylmässä vedessä.
  2. Sekoita kannellisessa astiassa soijakastike, mirin ja vesi. Kuori munat ja lisää ne marinadiin. Sulje astia ja anna munien marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään.
  3. Leikkaa pekoni pieniksi kuuti-oiksi ja paista pannulla rapeaksi, 5–7 minuuttia. Hienonna purjo. Leikkaa retikka lyhyiksi suikaleiksi.
  4. Leikkaa marinoituneet munat puolikkaiksi tarjoiluvadille. Pursota majoneesi munille. Koristele puolet munista pekonilla ja purjolla ja loput katkaravuilla ja retikalla.
Tilaa Glorian ruoka & viini
ramen
Kananmuna
juhli & nauti
Kemut
alkupalat
alkuruuat

Suosituimmat

Shelterin mallasleipä

Joulukinkku ruiskuoressa

Maailman paras riisipuuro

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Saaristolaisleipä

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini