Maailman helpoin pizza tehdään flatbread-taikinasta ja paistetaan pannulla. Maukkauden salaisuus on pesto, joka toimittaa nyt tomaattikastikkeen virkaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
35
Helppo
Pikainen pannupizza
Ainesosat
Taikina
7-8
dl
vehnäjauhoja
1
rkl
leivinjauhetta
1
tl
suolaa
500
g
turkkilaista jogurttia
2
rkl
oliiviöljyä
Päälle
1 1/2
dl
tomaatti- tai basilikapestoa
100
g
salamia
2
palloa
mozzarellaa
1
ruukku
rucolaa
mustapippuria myllystä
Vaiheet
- Tee taikina. Sekoita leivinjauhe ja suola jauhoihin. Sekoita jogurtti joukkoon. Vaivaa taikinaa kimmoisaksi 5-10 minuuttia, kunnes muodostuu hyvä sitko. Lisää tarvittaessa jauhoja.
- Valuta mozzarellat ja kuivaa pinta. Ota muutkin täytteet esille.
- Kuumenna paistinpannu. Paloittele taikina kulhossa neljään osaan. Öljyä kädet ja venyttele yksi paloista pannuun sopivaksi pizzapohjaksi.
- Paista pohjaa 2-3 minuuttia toiselta puolelta. Käännä ja levitä pesto, salami ja mozzarella päälle. Jatka paistamista 2-3 minuuttia. Paista loput pizzat samaan tapaan.
- Viimeistele pizzat rucolalla ja pippurilla.
Vinkki! Pizzat onnistuvat mainiosti myös grillissä. Jos haluat, voit hyvin jättää salamin pois täytteistä.