12:40 | 9.7.2015
Kirpeä rapukastike lohelle
Savulohen seurana maistuvat kirpeä rapukastike ja mehevä avokadosalaatti.
Tämä kala-ateria on etenkin savustusmestarien ja oluen ystävien mieleen. Lohi saa levätä sitruuna-lager-marinadissa ennen savustuspönttöön sujahtamista. Olutta löytyy myös kirpeästä rapukastikkeesta ja lisukesalaatin kastikkeesta!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6-8 annosta
10 min + 2 t + 15 min
Keskivaikea
Kirpeä rapukastike lohelle
Ainesosat
15
jokiravunpyrstöä
1
rkl
ruohosipulia hienonnettuna
1
tl
kapriksia
1
dl
turkkilaista jogurttia
1/2
dl
majoneesia
2
rkl
sitruunan mehua
2
rkl
vaaleaa lager-olutta
1/4
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria myllystä
Vaiheet
- Hienonna ravunpyrstöt, ruohosipuli ja kaprikset. Sekoita kaikki aineet keskenään. Siirrä kastike maustumaan jääkaappiin noin tunniksi.
4 annosta, valmistusaika 5 min + 1 t