Merellinen erikoisuus! Pehmeä osterikeitto mestarin reseptillä
Osterikeitto syntyi yhteistyönä osterin avaamisen suomenmestarin kanssa. Martin Söderstrom oli päässyt paikalle näyttämään, miten osterit avataan ja opinkin ihan kädestä pitäen miten homma hoidetaan. Täytyy sanoa että se on todella tekniikkalaji, eikä missään nimessä voimalaji. Käytimme Ranskalaisia Villi Bélon ostereita, joissa on maullisesti hieno metallinen jälkimaku. Koostumukseltaan ne ovat lihaisan kiinteitä ja tarjoavat selvän puruvastuksen. Näitä kyseisiä ostereita on kehuttu, jopa maailman parhaiksi, koska ne ovat maullisesti niin hyviä. Keitto on helppo valmistaa ja totesimme että se on valtavan hyvän makuinen. Voit syödä sen ihan lämpimänä tai kylmänä ja mauthan korostuvat yhä entisestään mitä kauemmin keiton antaa olla. Video siitä miten Martin avaa ostereita löytyy nyt kokkaavan isin Facebook -sivulta.