Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Juhli ja nauti
Keitot
Gluteeniton
18:35 | 17.9.2017

Merellinen erikoisuus! Pehmeä osterikeitto mestarin reseptillä

Lisää omaan keittokirjaan
Kokkaavan isin perheblogi on lisännyt 7 reseptiä

Osterikeitto syntyi yhteistyönä osterin avaamisen suomenmestarin kanssa. Martin Söderstrom oli päässyt paikalle näyttämään, miten osterit avataan ja opinkin ihan kädestä pitäen miten homma hoidetaan. Täytyy sanoa että se on todella tekniikkalaji, eikä missään nimessä voimalaji. Käytimme Ranskalaisia Villi Bélon ostereita, joissa on maullisesti hieno metallinen jälkimaku. Koostumukseltaan ne ovat lihaisan kiinteitä ja tarjoavat selvän puruvastuksen. Näitä kyseisiä ostereita on kehuttu, jopa maailman parhaiksi, koska ne ovat maullisesti niin hyviä. Keitto on helppo valmistaa ja totesimme että se on valtavan hyvän makuinen. Voit syödä sen ihan lämpimänä tai kylmänä ja mauthan korostuvat yhä entisestään mitä kauemmin keiton antaa olla. Video siitä miten Martin avaa ostereita löytyy nyt kokkaavan isin Facebook -sivulta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 hlö
1 tunti
Helppo

Merellinen erikoisuus! Pehmeä osterikeitto mestarin reseptillä

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

6
kpl
Bélon ostereita
3
kpl
shalottisipulia, hienonnettuna
10
g
tuoretta persiljaa, hienonnettuna
3
dl
valkoviiniä tai shampanjaa/kuohuviiniä
6
dl
kalalientä
1
rkl
sitruunanmehua
3
dl
kuohukermaa
1
tl
mustapippuria
10
g
tuoretta timjamia, hienonnettuna
1
rkl
maizenaa+vettä (tarvittaessa)

Vaiheet

Tilaa Glorian ruoka & viini

Suosituimmat

Graavisiika ja piparjuuripunajuuri

Puolukkalammas

Chili-valkosipulitahna

Suolasitruunakala

Borlottipapupasta

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini