Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Pizzat ja piirakat
Kasvis
Vegaaninen
15:31 | 5.10.2017

Paahdetut pitapizzat

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Sanna Kekäläinen KUVA Reetta Pasanen

Huijarin pizza koostuu halkaistusta pitaleivästä, joka lastataan avokadokastikkeella ja uunissa paahdetuilla kikherneillä sekä parsakaalilla. Niin hyvää, ja silti niin terveellistä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta (8 pientä pizzaa)
40 min
Helppo

Paahdetut pitapizzat

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
pieni parsakaali
1
prk (310 / 265 g)
keitettyjä kikherneitä
3
rkl
oliiviöljyä
1
tl
sormisuolaa
1/2
tl
mustapippuria myllystä
1/2
tl
kuivattua, rouhittua cjiliä myllystä
4
pitaleipää
Avokadokastike
1
valkosipulinkynsi
2
isoa kypsää avokadoa
1
rkl
limettimehua
1
tl
sormisuolaa
1/2
tl
mustapippuria myllystä
Lisäksi
4
rkl
maustamatonta soijajogurttia
1
rkl
sriracha-chilikastiketta
(8 heerneenpalkoa)
1
tuuhea puska
korianteria

Vaiheet

  1. Irrota parsakaali pieniksi nupuiksi ja laita palat pellille. Huuhtele ja valuta kikherneet hyvin. Lisää ne pellille parsakaalien joukkoon. Valuta öljyä päälle. Mausta suolalla, pippurilla ja chilillä. Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes parsakaalit ruskistuvat. Sekoita puolessavälissä, niin parsakaalit kypsyvät tasaisesti.
  2. Tee avokadokastike. Kuori ja hienonna valkosipuli. Koverra avokadot ja painele ne haarukalla karkeahkoksi tahnaksi. Lisää valkosipuli. Mausta limettimehulla, suolalla ja pippurilla.
  3. Mausta soijajogurtti srirachalla.
  4. Halkaise pitaleivät. Lämmitä puolikkaat grillissä, pannussa tai uunissa. (Pikapaahda samalla herneenpalot.) Levitä avokado pitaleiville. Jaa parsakaalit ja kikherneet päälle. Viimeistele srirachajogurtilla ja korianterilla.

VINKKI Raasta päälle vegaanista juustoa – tai parmesaania, jos käytät eläinperäisiä tuotteita. Halutessasi voit korvata soijajogurtin vegaanisella tai tavallisella majoneesilla.

Tilaa Glorian ruoka & viini
Pizza
pitapizza
Vegaanisia herkkuja
Vegebaari
Leivät & piirakat
Kemut
Viikonloppubistro

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Maailman paras riisipuuro

Joulukinkku ruiskuoressa

Taatelikakku

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini