klo 15:51 | 30.9.2015
      
Jos et onnistu saamaan peuraa, niin ohje onnistuu myös naudanpaistilla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
    4
      Valmistusaika
    50 min + maustuminen 12 t
      Vaikeustaso
    Kohtalainen
      Paistetut rosmariiniperunat
Ainekset
12
      kiinteämaltoista perunaa
      2
      rosmariininoksaa
      1
      tl
      suolaa
      50
      g
      voita paistamiseen
      Työvaiheet
- Pese perunat hyvin. Kuumenna keitinvesi kiehuvaksi, lisää rosmariini ja suola. Laita perunat kiehuvaan veteen, perunoiden tulee peittyä juuri ja juuri. Säädä liesi puoliteholle ja keitä 12–18 minuuttia perunoiden koon mukaan, kunnes perunat ovat melkein kypsiä. Perunat saavat jäädä hieman raa’oiksi, koska ne kypsyvät vielä keittämisen jälkeen. Kaada vesi pois ja anna perunoiden kuivua. Lohko perunat.
 - Paista perunat kypsiksi kuumassa pannussa voissa välillä pyöritellen, kunnes ne ovat kullanruskeita.
 
(4 annosta, 30 min)