Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Gluteeniton
10:47 | 3.1.2018

Portobellopihvit ja chili-voitaatelit

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Tara Junker KUVA Tuomas Kolehmainen

Supertäyteläinen vegepihvi syntyy lihaisan portobellosienen ja chili-voitaatelin yhdistelmästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
40 min
Helppo

Portobellopihvit ja chili-voitaatelit

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

4
portobellosientä
1-2
rkl
öljyä paistamiseen
Marinadi
2
valkosipulinkynttä
1
dl
balsamicoa
½
dl
oliiviöljyä
2
tl
kuminaa
2
tl
kardemummaa
Chimichurri
2
dl
hienonnettua persiljaa
1
dl
hienonnettua korianteria
1
salottisipuli
1
valkosipulinkynsi
½
dl
oliiviöljyä
2
rkl
sitruunamehua
Chili-voitaatelit
10
kuivattua pehmeää taatelia
1
punainen chili
100
g
voita

Vaiheet

  1. Puhdista sienet, jos niissä on multaa. Poista sienten jalat. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita marinadin aineet astiassa, jonka pohjalle mahtuu vierekkäin neljä portobellonlakkia. Laita sienet marinadiin 10 minuutiksi, käännä ja anna maustua vielä 10 minuuttia.
  2. Tee chimichurri sienten maustuessa. Hienonna yrtit. Kuori ja hienonna salotti- ja valkosipuli. Sekoita kaikki chimichurrin aineet kulhossa.
  3. Pilko taatelit ja chili. Sulata voi pannussa. Lisää taatelit ja chili ja paista kunnes voi on kullanruskeaa.
  4. Mittaa 1–2 rkl öljyä toiseen paistinpannuun ja paista portobelloja noin kolme minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoa sienet chimichurrin ja lämpimien taateleiden kanssa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
portobellopihvit
chili-voitaatelit
Vegebaari
gluteeniton deli
sienet

Suosituimmat

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Saaristolaisleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Nopea maapähkinä-kanakeitto

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini