
Pankojauhot ovat karkeampia ja rapeampia kuin tavalliset korppujauhot.
Kananmunat kaalikupeissa
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Poista kaalinlehdistä lehtirangat. Laita lehdet kulhoon, valuta niille öljyä ja mausta suolalla ja cayennepippurilla.
- Asettele lehtikaalit muffinivuokiin tai pieniin uunivuokiin niin, että vuoan pohja ja reunat peittyvät.
- Leikkaa tomaatista 4 viipaletta. Aseta yksi viipale kunkin lehtikaalivuoan pohjalle.
- Raasta parmesaani. Sekoita juustoraaste, korppujauho ja mustapippuri. Laita 1 rkl seosta tomaattiviipaleiden päälle.
- Riko kuhunkin vuokaan yksi kananmuna. Ripottele loput raasteseoksesta pinnalle. Kypsennä uunissa 10 minuuttia. Paahda sillä aikaa lisukkeeksi hunajaporkkanat (ks. ohje alla).
Pikapaahdetut hunajaporkkanat
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori porkkanat ja leikkaa ne pitkittäin 4 osaan.
- Kuumenna voi pannussa. Paista porkkanoita 5 minuuttia.
- Lisää hunaja ja paista vielä 3-5 minuuttia.
- Hienonna rakuuna ja lisää pannuun. Mausta porkkanat suolalla.
(4 annosta, 15 min)