Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kana
13:36 | 4.11.2015

Po’boy eli louisianalainen kanasub

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
Ohje Raisa laine KUVA Sami Repo

Lousianan oma subi, Po'boy, maistuu muhkealta eikä eikä taatusti jätä nälkäiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
40 + broilerin keittäminen 1 ½ t
Keskivaikea

Po’boy eli louisianalainen kanasub

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
ciabattaleipä
700
g
luullisia broilerin rintaleikkeitä
1
ruukku roomansalaattia
Keitinliemi
1
porkkana
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
5
kokonaista mustapippuria
3
timjaminoksaa
2
laakerinlhteä
1
rkl
suolaa
Viskikastike
1
salottisipuli
1
rkl
öljyä
1
rkl
fenkolinsiemeniä
1
tl
parikajauhetta
2
rkl
viskiä (esim. bourbon)
3
rkl
omenaviinietikkaa
3
rkl
worcesterkastiketta
2
rkl
srirachakastiketta
2
rkl
juoksevaa hunajaa
2
rkl
soijakastiketta
Lisäksi
sellerisalaattia (ks. ohje)

Vaiheet

  1. Tee keitinliemi. Leikkaa porkkana ja sipuli 3–4 osaan. Mittaa kaikki liemen aineet kattilaan. Lisää broilerin rintaleikkeet ja vettä niin paljon että ne peittyvät. Kuumenna kiehumispisteeseen, anna kiehua hetki ja kuori vaahto pois pinnalta. Keitä kanapaloja kannen alla noin 1 1/2 tuntia.
  2. Broilerin kypsyessä valmista viskikastike. Kuori ja hienonna salottisipuli. Kuullota sipulia, fenkolinsiemeniä ja paprikajauhetta pannussa öljyssä 3–4 minuuttia. Kaada viski ja etikka pannuun, lisää lämpöä ja anna kiehahtaa nopeasti. Siirrä pannu pois levyltä ja lisää loput kastikkeen aineet. Anna jäähtyä.
  3. Valmista sellerisalaatti (ks. ohje) ja anna sen maustua jääkaapissa broilerin kypsymisen ajan.
  4. Ota broilerit keitinliemestä (voit säästää ja pakastaa liemen esimerkiksi keiton pohjaksi). Poista broilerista luu ja nahka ja revi hieman jäähtyneet broilerinpalat haarukalla suikaleiksi. Sekoita viskikastike broilerinlihan joukkoon.
  5. Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet. Leikkaa leipä sivusta auki niin, että sen toinen pitkä sivu jää ikään kuin saranaksi. Raota leipää varovasti ja levitä broileri pohjalle. Levitä salaatinlehdet broilerin päälle ja lusikoi sellerisalaatti päällimmäiseksi. Paina leipä kiinni ja leikkaa sahalaitaisella veitsellä neljään osaan.

Kirpeä sellerisalaatti

Ainesosat

2
varsisellerin vartta
1
porkkana
1
pieni punasipuli
1/2
ruukku korianteria
1/2
dl
majoneesia
1
rkl
dijoninsinappia
1/2
sitruunan mehu
1/4
tl
suolaa

Vaiheet

  1. Leikkaa selleri ohuiksi tikuiksi. Kuori ja raasta porkkana. Leikkaa punasipuli ohuiksi suikaleiksi. Irrota korianterinlehdet.
  2. Yhdistä kaikki salaatin aineet ja sekoita. Anna maustua jääkaapissa noin 1 tunti.

                       (4 annosta 10 min + maustuminen 1 t)

Tilaa Glorian ruoka & viini
po'boy
louisianalainen kanasub
kot kot
viikonloppubistro
leivät & piirakat
kanasub
Viikonloppubistro
Kot kot
Leivät & piirakat

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Joulukinkku ruiskuoressa

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini