Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
11:18 | 8.3.2018

Marokkolaiset lammastacot

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Tiina-Rakel Liekki KUVA Tuomas Kolehmainen

Marokkolaiset lammastacot ovat Tiina-Rakel Liekin bravuuriannos, joka syntyi vahingossa, kun keittiön kaapit olivat puolityhjiä. ”Pidän tacoista enemmän näin kuin erilaisten soosien alle hukutettuna.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
35 min
Helppo

Marokkolaiset lammastacot

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

400
g
(luomu)karitsan jauhelihaa
1
tl
voita
1
tl
oliiviöljyä
1
tl
juustokuminansiemeniä
1
tl
fenkolinsiemeniä
2
rkl
ras el hanoutia
½
tl
suolaa
8
pientä maissitortillaa
Tomaattisalsa
250
g
tuoreita tomaatteja
3
kevätsipulia
1
ruukku
korianteria
1
vihreä (mieto) chili
½
punasipuli
2
valkosipulinkynttä
1
limetti (mehu)
2
tl
sokeria
1
tl
suolaa
Lisäksi
1
ruukku
korianteria
1
sitruunan kuori raastettuna
srirachakastiketta

Vaiheet

  1. Tee tomaattisalsa. Leikkaa tomaatit hyvin pieniksi kuutioiksi. Hienonna kevätsipulit, korianterinlehdet ja chili. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Sekoita ainekset keskenään. Purista limetistä mehu. Sekoita se sokerin ja suolan kanssa salsaan.
  2. Paista jauheliha voi-öljyseoksessa. Murskaa juustokuminan- ja fenkolinsiemenet huhmareessa ja lisää ne ras el hanoutin kanssa jauhelihan joukkoon. Siirrä kypsä jauheliha kannelliseen astiaan, jotta se pysyy lämpimänä. Kuumenna tortillat pannuun jääneessä rasvassa.
  3. Tee lisätäytteet. Hienonna korianterinlehdet ja raasta sitruunan ohut kuoriosa hienoksi raasteeksi. Täytä tortillat jauhelihalla, korianterilla, sitruunankuorella ja srirachalla.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Kemut
Viikonloppubistro
jauhelihakierre

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Taatelikakku

Joulukinkku ruiskuoressa

Saaristolaisleipä

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini