Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
11:00 | 2.5.2018

Lindströmin kasvispihvit

Lisää omaan keittokirjaan
Hyvä terveys on lisännyt 497 reseptiä
OHJE Raisa Laine KUVA Lasse Lecklin

Mehevät lindströmin kasvispihvit saavat mukavaa rapeutta keitetyistä kvinoahelmistä. Kapris ja omena tuovat ruokaan raikkautta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
40 min
Helppo

Lindströmin kasvispihvit

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
dl
kvinoa
2
viipaletta
vaaleaa leipää
3/4
dl
kaurakermaa
200
g
etikkapunajuuria
2
keitettyä perunaa
1
muna
1/2
dl
maissitärkkelysjauhoja
1
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria
Kastike
1
dl
majoneesia (rasvaa max 15 %)
1
rkl
kapriksia
1/1
hapahko omena
2
rkl
lehtipersiljaa
Lisäksi
1
iso
keltasipuli
paistamiseen öljyä

Vaiheet

  1. Keitä kvinoa kypsäksi ohjeen mukaan.
  2. Valmista kastike. Mittaa majoneesi kulhoon ja sekoita joukkoon kaprikset. Kuori ja kuutioi omena. Lisää omenakuutiot ja hienonnettu lehtipersilja. Sekoita tasaiseksi. Siirrä jääkaappiin maustumaan.
  3. Poista leipäviipaleista reunat ja laita viipaleet likoamaan kulhoon kerman sekaan.
  4. Raasta punajuuret ja perunat. Lisää kulhoon leipäviipaleiden sekaan.
  5. Valuta ylimääräinen neste kypsästä kvinoasta pois. Lisää kvinoa, muna, maissitärkkelys, suola ja pippuri kulhoon muiden aineiden joukkoon. Muotoile taikinasta pihvejä ja paista kuumalla pannulla öljyssä noin 5 minuuttia kerran kääntäen. Pidä lämpiminä folion alla.
  6. Leikkaa sipuli renkaiksi ja paista renkaita pari minuuttia kuumassa öljyssä pannulla. Nostele renkaat kasvispihvien päälle ja tarjoa pihvit  kastikkeen kanssa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Lindströmin kasvispihvit
Lindströmin pihvit
Vegebaari

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Joulukinkku ruiskuoressa

Saaristolaisleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini