Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Juhli ja nauti
Gluteeniton
Vegaaninen
8:02 | 9.4.2019

Nauriskranssit ja tapiokakaviaari

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Tara Junker KUVA Tuomas Kolehmainen

Nauriiden kanssa maistuu suolainen vegekaviaari, joka on tehty soijakstikkeessa marinoiduista tapiokahelmistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
1 t + 2 t
Keskivaikea

Nauriskranssit ja tapiokakaviaari

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

500
g
bataattia
1
rkl
ruokaöljyä
1
dl
majoneesia
1
valkosipulinkynsi
2
kevätsipulia
1
ruukku thaibasilikaa
50
g
versoja
Pikkelöity nauris
3
naurista
1
rkl
inkivääriä raastettuna
3
dl
vettä
1
dl
etikkaa
1
dl
sokeria
Tapiokakaviaari
1
dl
pieniä tapiokahelmiä
5
dl
vettä
1
dl
japanilaista soijakastiketta

Vaiheet

  1. Aloita nauriista. Pese nauriit ja viipaloi ne ohuiksi vihannesleikkurilla tai juustohöylällä. Laita viipaleet kulhoon.
  2. Kuori ja raasta inkivääri. Kiehauta vesi, etikka, sokeri ja inkivääri kattilassa. Sekoita kunnes sokeri ja suola ovat liuenneet. Kaada liemi nauriiden päälle. Anna maustua vähintään 2 tuntia.
  3. Tee tapiokakaviaari. Keitä tapiokahelmiä vedessä, kunnes ne muuttuvat läpinäkyviksi, noin 20 minuuttia. Kaada lävikköön ja huuhtele kylmällä vedellä niin, että tapioka jäähtyy.
  4. Kaada tapiokahelmet kulhoon ja sekoita soijakastike joukkoon. Anna maustua jääkaapissa vähintään 2 tuntia.
  5. Leikkaa bataatti noin 1 cm:n viipaleiksi ja puolita viipaleet. Sivele ne öljyllä ja paahda 200-asteisessa uunissa pehmeiksi, 20 minuuttia. Anna bataattien jäähtyä.
  6. Mittaa majoneesi pieneen kulhoon. Purista valkosipuli ja sekoita se majoneesiin.
  7. Jaa bataatit lautasille kranssin pohjaksi. Viipaloi sipulinvarret ja irrota thaibasilikan lehdet. Asettele naurisviipaleet, sipulit, versot ja yrtit kranssiksi bataattien päälle. Viimeistele valkosipulimajoneesilla ja tapiokalla.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Nauriskranssit
tapiokakaviaari
Vegaanisia herkkuja
Vegebaari
Viikonloppubistro
Kemut

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Joulukinkku ruiskuoressa

Paahdettu kikhernesalaatti

Härkäpapu-lindströminpihvit

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini