Oletko jo kokeillut Härkistä? Etikkapunajuurien kanssa saat siitä herkulliset härkäpapulindströmit.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
12 kpl
Valmistusaika
40 min
Vaikeustaso
Helppo
Härkäpapu-lindströminpihvit
Ainekset
1
pkt (250 g)
Härkistä
2
dl
kaurakermaa
3/4
dl
korppujauhoja
2
kananmunaa
3
dl
raastettua etikkapunajuurta
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1/2
dl
lehtipersiljaa silputtuna
2
rkl
kapriksia
1
tl
suolaa
1/2
tl
mustapippuria myllystä
Paistamiseen
ruokaöljyä
Työvaiheet
- Sekoita Härkiksen joukkoon kaurakerma, korppujauhot ja kananmunat. Anna seoksen turvota 15 minuuttia.
- Raasta punajuuret karkealla raastinterällä. Purista niistä ylimääräinen etikkaliemi pois. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Silppua persilja. Lisää kaikki ainekset Härkis-massaan.
- Kuumenna öljyä pannulla. Nosta massasta pihvin kokoisia lusikallisia paistumaan ja painele ne lusikalla pihvin muotoon. Paista pihvejä kummaltakin puolelta noin 5 minuuttia.
Tämä ruoka ei ole vegaaninen.