Tällä Soppa365-tv:n ohjeella pärjäät parsakauden!
Vinkki: Jos haluat alkupalasta tuhdimman, tarjoa parsan ja hollandaisen kanssa bresaolaa, italialaista ilmakuivattua naudanlihaa.
Katso videolta kaksi tapaa, miten parsasta saa kätevästi kovan kannan pois.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
Keskivaikea
Parsaa pannulla
Ainesosat
1
nippu
(450 g) vihreää tai valkoista parsaa
1
punasipuli / 2 pientä salottisipulia
2
rkl
oliiviöljyä
muutama oksa tuoretta timjamia
1-2
dl
vettä
Vaiheet
- Kuori parsat nupusta alaspäin ja poista kova tyviosa. Kuori ja kuutioi sipuli.
- Kuumenna öljy laakealla, isolla pannulla. Paista sipulikuutioita hetki ja lisää pannulla timjami. Lisää parsat ja paista noin 5 minuuttia molemmin puolin.
- Kaada pannulle vettä sen verran, että parsat melkein peittyvät.
- Nosta pannun päälle kansi, mutta jätä se vähän raolleen. Annan parsojen kypsyä kiehuvassa vedessä, ohuet 3 ja paksummat 5 minuuttia.