Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Porkkanaleivos
Ainekset
Pohja:
      6
      kpl
      kananmunia
      680
      g
      sokeria
      450
      g
      voita
      520
      g
      vehnäjauhoja
      2
      tl
      suolaa
      3
      tl
      leivinjauhetta
      3
      tl
      soodaa
      4
      tl
      kanelia
      600
      g
      porkkanaraastetta
      Kuorrutus:
      200
      g
      sulatejuustomassaa
      100
      g
      voita
      300
      g
      tomusokeria
      1
      rkl
      vaniljasokeria
      Päälle:
      75
      g
      mantelirouhetta
      Työvaiheet
- Vaahdota kananmunat ja sokeri.
 - Lisää sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi massaksi.
 - Sekoita mausteet ja kohotusaineet vehnäjauhojen joukkoon ja lisää taikinaan.
 - Sekoita massaan lopuksi porkkanaraaste ja vaivaa tasaiseksi.
 - Levitä taikina leivinpaperille paistovuokaan.
 - Paista 200°C n. 22 min.
 - Anna jäähtyä.
 - Pehmitä juusto sähkövatkaimella.
 - Lisää voi ja sokeri. Sekoita tasaiseksi massaksi.
 - Levitä seos jäähtyneen leivoslevyn pinnalle tasaisesti ja ripottele pinnalle mantelirouhetta.